Κατερίνα Καινούργιου: Το Open τη στηρίζει απόλυτα, μετά τα όσα έγιναν με τον Αλέξη Κούγια, με ανακοίνωση

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσε η επιστολή του Αλέξη Κούγια, στην οποία φωτογράφιζε την ίδια ως “επαγγελματία κυρία της Μυκόνου”. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε τα εξής: “Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο,  όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα”

Η παρουσιάστρια αγανακτισμένη και οργισμένη απάντησε μέσα από την εκπομπή της (Διάβασε και δες το βίντεο εδώ)

Να σημειώσουμε ότι λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Κούγιας με νέα ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας τα εξής:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Το απόγευμα της Πέμπτης το Open με ανακοίνωση του  στηρίζει απόλυτα την Κατερίνα! Διάβασε την ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας.

 

Read More

And More