Κατερίνα Καραβάτου: Είναι πανευτυχής! Μάθε και… δες το γιατί.

Ο έρωτας, ο βήχας, αλλά και η χαρά και ο ενθουσιασμός για οτιδήποτε καινούργιο δεν κρύβονται! Η χαρά και ο ενθουσιασμός για κάθε νέα αρχή… Η χαρά και ο ενθουσιασμός που σε πλημμυρίζει όταν νιώθεις δημιουργικός… Αλλωστε, ως γνωστόν η δημιουργία είναι ζωή!

Ε, αυτή ακριβώς την χαρά και αυτόν ακριβώς τον ενθουσιασμό βιώνει και αυτή την εποχή η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από ένα δύσκολο, ένα πολύ δύσκολο χειμώνα στον Alpha για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτή την στιγμή είναι στα καλύτερά της.

Η Κατερίνα μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη ετοιμάζονται να δοκιμάσουν την… χημεία τους και μπροστά από τις κάμερες μιας και όπως ήδη σου έχω γράψει θα παρουσιάζουν φέτος το ολοκαίνουργιο, πρωινό μαγκαζίνο που στήνει το “Ε” για τα Σαββατοκύριακα.

Ετσι, μετά το ανατρεπτικό και άκρως χιουμοριστικό τρέιλερ που γύρισαν πριν από λίγες ημέρες και από το οποίο σου παρουσιάσαμε και εδώ μέσα από το TLIFE χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό, χθες το ζευγάρι μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε σε στούντιο ηχογράφησης, προκειμένου να γράψουν το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής τους.

“Αυτό που θέλω είσαι ΄συ, είσαι ΄συ, μονάχα εσύ…”, τραγούδησαν όλοι μαζί και εννοείται πως η Κατερίνα έσπευσε να μοιραστεί την στιγμή με όλους τους φίλους της στο Instagram, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Αυτό που θέλω είσαι εσύ!! Αργά το βράδυ ηχογραφούμε το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής μας. Τέλεια ατμόσφαιρα, υπέροχη παρέα! Είμαι πανευτυχής»!

Read More

And More