Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αποκαλύπτουν τα καλά αλλά και τα… ενοχλητικά στοιχεία του ενός και του άλλου!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που αποδεικνύουν ότι ο γάμος αλλά και η… επαγγελματική συνεργασία δεν σκοτώνουν τον έρωτα! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επίσης παρουσιαστής και ηθοποιός είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια και το ίδιο ερωτευμένοι όπως στην αρχή της σχέσης τους. Λαμπεροί, ορεξάτοι και με πολύ χιούμορ, η Κατερίνα και ο Κρατερός, οι “Κου-Κου”, όπως τους αποκαλούν πλέον παραχώρησαν συνέντευξη στο ένθετο Secret και μίλησαν για τη συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψαν τα καλά αλλά και τα ενοχλητικά στοιχεία που βρίσκει ο ένας στον άλλον.

Ποιο είναι το καλύτερο στοιχείο στον χαρακτήρα του Κρατερού Κατσούλη και ποιο αυτό που την ενοχλεί; “Θα σου πω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει πολλή αγάπη μέσα του και είναι δοτικός. Νοιάζεται πάρα πολύ, φροντίζει πάρα πολύ. Τώρα, γι’ αυτό που με ενοχλεί… Είναι υπερβολικός σε όλα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση” τονίζει η Κατερίνα και συνεχίζει ο Κρατερός “Η Κατερίνα είναι βαθιά καλός άνθρωπος. Όμως είναι πολύ ήρεμη πολλές φορές. Η ηρεμία της με ζορίζει”.

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Έχουν περάσει κρίσεις στο γάμο τους; | tlife.gr

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, νιώθουν πως έχουν κάνει τη μεγαλύτερη τρέλα τους: τα παιδιά τους. “Σταμάτησε η τρέλα μας με το που γίναμε γονείς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τρέλα μας, τα δύο παιδιά μας”, δηλώνει ο Κρατερός. Οι δυο τους βάζουν πάνω απ’ όλα την ευτυχία των παιδιών τους.”Έχουμε πολλές υποχρεώσεις και προσπαθούμε μεταξύ μας να μοιράζουμε τα πράγματα. Προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο γίνεται δεδομένων των συνθηκών στη ζωή μας”, εξηγεί η Κατερίνα.

Όσον αφορά για την εκπομπή τους στο Star: “Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες γι’ αυτό που συμβαίνει. Ήταν μία πολύ δυνατή χρονιά, με έντονη εργασία, με καλά αποτελέσματα και είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις πως αρέσει αυτό για το οποίο δουλεύεις σκληρά. Ζούμε μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί”.

Read More

And More