Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics]

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνουν τον τελευταίο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το γνωστό ζευγάρι που την περασμένη εβδομάδα βάφτισε τον μικρό του πρίγκιπα σε μια οικογενειακή τελετή στον Λυκαβηττό, έκαναν μια ρομαντική έξοδο για δύο και βρέθηκαν στο θέατρο.

Η μικρή Αέλια και ο μόλις 2χρόνων Αρίωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και όπως έχουν αποκαλύψει και οι δυο, ο βασικός λόγος που έχει αλλάξει η καθημερινότητά του ζευγαριού. «Όταν έρχεται ένα παιδί βλέπεις να αλλάζουν οι ισορροπίες, όταν έχεις όμως δυο παιδιά,  ή δουλειά που γίνεται σπίτι είναι τριπλή και οι δυσκολίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο», είχε αποκαλύψει στο TLIFE ο Κρατερός Κατσούλης, αναφέροντας με χιούμορ πως στο σπίτι με τα δυο παιδιά πια γίνεται… πανικός! Ένας γλυκός πανικός, όμως, που αγαπά τόσο ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, όσο και η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου.

Και μπορεί το πρόγραμμα του ζευγαριού, και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του διδύμου του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» και λόγω των παιδιών να έχει αλλάξει, οι δυο τους όμως βρίσκουν πάντα λίγο χρόνια για ρομαντικές εξόδους στο θέατρο! Αυτήν τη φορά, μάλιστα, ο Κρατερός και η Κατερίνα βρέθηκαν στο Χυτήριο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» και γέλασαν με την ψυχή τους!

Το ζευγάρι, μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές για την ξεκαρδιστική καλοκαιρινή κωμωδία που απόλαυσαν.

Φωτογραφίες: NDP

READ more