Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Ο μικρός γιος τους θα ξεκινήσει το σχολείο!

Τριών χρόνων είναι πια ο μικρός γιος του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και ετοιμάζεται σιγά σιγά να ξεκινήσει το σχολείο. Ο βενιαμίν της οικογένειας θα πάει στο παιδικό σταθμό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Σεπτέμβριο του 2019 και ξεκίνησε ήδη την περίοδο προσαρμογής του.

Μαζί με την διάσημη μαμά του και την αδελφή του Αέλια, βρέθηκε στον παιδικό σταθμό που θα ξεκινήσει τα μαθητικά του χρόνια. Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα, ο Αρίωνας θα έχει τη δυνατότητα να περάσει μια μικρή περίοδο προσαρμογής για να δει πως θα είναι τελικά το σχολέιο, για το οποίο ακούει συνέχεια από την αδελφή του!

«Η Αέλια ανοίγει τις πόρτες του παιδικού σταθμού στον Αρίωνα. Ο μικρός αδερφός κρέμεται από τα λόγια της, από τις εκφράσεις της, από τη χαρά της μεγάλης του λατρείας: της αδερφής του. Σήμερα ξεκινά η προσαρμογή, σήμερα ξεκινά και η υπόλοιπη ζωή! Καλή αρχή αγάπη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στο instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της!

Read More

And More