Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Βγήκαν από το μαιευτήριο!

Στο σπίτι με το γιο τους επιστρέφουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Ο μπέμπης του διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε με καισαρική το πρωί της Τετάρτης και γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένεια. Ενθουσιασμένη και η μικρή Αέλια περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει τον αδελφό της.

Το μωρό γεννήθηκε τρία κιλά και με ύψος 50 εκατοστά και φυσικά ο Κρατερός ήταν μέσα στο χειρουργείο και παρακολούθησε την διαδικασία, κρατώντας το χέρι της Κατερίνας του. Όσο για τον μπέμπη; Όπως αποκάλυψε η συνεργάτιδα της εκπομπής Όλγα Λαφαζάνη, φαίνεται πως μοιάζει στην Κατερίνα. Ωστόσο, του έχουν τρελή αδυναμία και οι δύο…

Η Κατερίνα, μάλιστα είναι πολύ συγκινημένη με τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης του κόσμου και ανέβασε και στα social media μια φωτογραφία του γιου της γράφοντας: “Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι’ αυτή την “επίθεση” αγάπης κι ευχών! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού”.

Βγαίνοντας από το ΙΑΣΩ, το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Namaste για το νεογέννητο αγοράκι τους. “Είναι πασιφανές πως το αγόρι μοιάζει σε εμένα”, αποκάλυψε η Κατερίνα με τον Κρατερό να αποκαλύπτει πως το όνομα του παιδιού θα είναι αρχαιοελληνικό. ‘Ως δεύτερο όνομα θα έχει το Ιωάννης από τον πατέρα της Κατερίνας, αλλά θα βρούμε και ένα αρχαιοελληνικό όνομα, όπως έγινε και με την Αέλια”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More