Κατερίνα Καραβάτου: Με τα παιδιά της στην avant premiere της ταινίας «ο Γκριντς»

Κατερίνα Καραβάτου: Με τα παιδιά της στην avant premiere της ταινίας «ο Γκριντς» | tlife.gr

Τα δυο αγγελούδια της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά  της, αφιερώνει πάντα τα σαββατοκύριακα στην κόρη της Αέλια και τον μικρό Αρίωνα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη προσπαθούν να βρίσκουν τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να περάσουν όμορφα με τα παιδιά τους.

Αυτήν τη φορά, όμως, η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στην avant – premiere της ταινίας «Ο Γκριντς» (“The Grinch”), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα στο Μαρούσι. Κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο της και από το χέρι την κόρη της Αέλια, η Κατερίνα μπήκε για τα καλά στο mood των γιορτών βλέποντας την πιο απολαυστική παιδική ταινία των Χριστουγέννων.

Χριστίνα Μπόμπα, Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Ο αξιολάτρευτος γκρινιάρης που ζει με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κλέψει τα Χριστούγεννα! Θα τα καταφέρει; Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς αφηγείται το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, μεταδίδοντας τη μαγεία των γιορτινών ημερών και τη δύναμη της αγάπης και της αισιοδοξίας.

READ more