Κατερίνα Καραβάτου: Στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη στην πρεμιέρα του!

Κατερίνα Καραβάτου: Στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη στην πρεμιέρα του! | tlife.gr

Πρεμιέρα στο θέατρο Ζήνα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Ναταλία Δραγούμη και την Ευαγγελία Μουμούρη έκανε ο Κρατερός Κατσούλης το βράδυ της Τετάρτης και από το πλευρό του δεν έλειψαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, εκεί βρέθηκε και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του… η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου.

Κούκλα και εντυπωσιακή, η Κατερίνα Καραβάτου, άφησε για λίγο τα αγγελούδια της στο σπίτι και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Κρατερού χαρίζοντάς του το πιο θερμό της χειροκρότημα. Οι δυο τους άλλωστε που εκτός από μαζί στη ζωή είναι μαζί και στην πρωινή ζώνη του Star «Στη φωλιά των ΚούΚου» και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον σε όλα.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, βλέπουμε τον Κρατερό σε μια ξεχωριστή αυτοσχέδια κωμωδία της Κάρολ Κριπ που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο …φίλοι όπως πίστευαν.

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄ αυτούς. Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο…

Κοινωνική σάτιρα με ανατροπές, απρόοπτα, πολλές αλήθειες και πολλές ευκαιρίες για γέλιο σε μια παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Η Carole Greep (Κάρολ Γκριπ) είναι γαλλίδα συγγραφέας και έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης θεατρικής σκηνής.

READ more