Κατερίνα Καραβάτου: Θεατρική βραδιά με τον Κρατερό Κατσούλη! [pics]

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και τα δύο παιδιά τους. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους έχει καταφέρει να κερδίσει το δικό της κοινό, το οποίο τους παρακολουθεί πιστά, γεγονός που τους κάνει πολύ χαρούμενους. Μπορεί η καθημερινότητα τους να είναι έντονη, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες, όμως και οι δύο έχουν αδυναμία στην δουλειά τους και θέλουν καθημερινά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παρ’ όλο που είναι ζευγάρι και στην ζωή, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής σχέσης. Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά τους, την Αέλια, που πια είναι μια δεσποινίδα και τον μικρό Αρίωνα. Βόλτες, θέατρο και ατέλειωτο παιχνίδι είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους. Βέβαια, πάντα βρίσκουν χρόνο και για τους δύο τους. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτο τον έρωτά του στο πέρασμα του χρόνου.

Το βράδυ της Δευτέρας, οι παρουσιαστές του Star βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Σπασμένο Γυαλί” στο θέατρο Πόλη. Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο στον φωτογραφικό φακό του TLIFE ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε και με τους υπόλοιπους διάσημους φίλους τους που βρέθηκαν εκεί. Οι δυο τους κάνουν σπάνια βραδινές εξόδους, μιας και προτιμούν να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο στην οικογένειά τους. Βέβαια, τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της και ταλαντούχος ηθοποιός τρέφουν τεράστια αγάπη στο θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις αγαπημένων τους φίλων.

Δες φωτογραφίες:

Μαρία Σολωμού – Κατερίνα Καραβάτου – Μιμή Ντενίση – Κρατερός Κατσούλης

Νταίζη Σεμπεκοπούλου – Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης – Βλαδίμηρος Κυριακίδης 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More