Κατερίνα Παπουτσάκη: Στο Μέγαρο Μουσικής με τα αγόρια της! [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στο Μέγαρο Μουσικής με τα αγόρια της! [pics] | tlife.gr

Στο Μέγαρο Μουσικής με όλη την οικογένεια βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της –περιμένοντας έναν ακόμη γιο- βρέθηκε με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους Μάξιμο στην παράσταση «H Λίμνη των Κύκνων» από τον θρύλο των Μπολσοι, Γιούρι Γκριγκοροβιτς.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Κατερίνα Παπουτσάκη που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε αναμένεται να γεννήσει στα τέλη του Μάρτη, έδωσε το «παρών» στην ξεχωριστή παράσταση και εντυπωσιάστηκε.

«Λίμνη των κύκνων από τον θρύλο των Μπολσοι, Γιούρι Γκριγκοροβιτς #donotmiss #swanlake #ballet #grigorovitz #Maximakigoestomegaron #art #experience @ppilafas», έγραψε στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Λίμνη των Κύκνων είναι μια συγκινητική ιστορία που ο Τσαϊκόφσκι έκανε αθάνατη. Το παραμύθι παρουσιάζει τις αισθηματικές περιπέτειες ενός νέου πρίγκιπα και μιας όμορφης πριγκίπισσας, την οποία ένας κακόβουλος μάγος έχει μεταμορφώσει σε λευκό κύκνο. Η πριγκίπισσα Οντέτ και οι φίλες της περνούν τη ζωή τους παγιδευμένες στη μορφή του κύκνου, από τότε που τις μάγεψε ο μάγος. Τα μάγια μπορεί να λύσει μόνο ο έρωτας, ο οποίος έρχεται με την όψη του ωραίου πρίγκιπα Ζίγκφριντ, που ορκίζεται να σώσει την Οντέτ. Ο μάγος  αποπειράται να τον ξεγελάσει και να τον παντρέψει με την κόρη του Οντίλ, τον μαύρο κύκνο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Οντέτ. Ο Ζίγκφριντ σύντομα γλιτώνει από την παγίδα του μάγου, παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και πετούν μαζί στον ουρανό.

READ more