Κατερίνα Τσάβαλου: Οι πρώτες μέρες με το μωρό της στο μαιευτήριο! [pic]

Κατερίνα Τσάβαλου: Οι πρώτες μέρες με το μωρό της στο μαιευτήριο! [pic] | tlife.gr

Η Κατερίνα Τσάβαλου έγινε μανούλα για πρώτη φορά το μεσημέρι της Πέμπτης και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Δημήτρης Στεργίου απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο συμπλήρωσε τον έρωτά τους! Το πρώτο παιδί της Κατερίνας γεννήθηκε στο μαιευτήριο Μητέρα και από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της τόσο ο σύζυγός της όσο και οι κουμπάροι τους, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία με την μικρή στα social media. (Δες εδώ το τρυφερό στιγμιότυπο)

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, η ευτυχισμένη μανούλα μίλησε στην εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου για το χαρμόσυνο γεγονός: «Σπάραξα στο κλάμα όταν πήρα το παιδί στην αγκαλιά μου. Τι να πω… Είναι σαν να κατεβαίνει η Παναγία η ίδια και να λες ότι είναι πολύ μεγάλο όλο αυτό που συμβαίνει για να το περιγράψω. Όλη αυτή η εμπειρία με τον θηλασμό, με το πρώτο γάλα… όλα είναι απίστευτα! Νομίζω ότι ό,τι έχω κάνει πριν, δεν έχει κανένα νόημα»

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Τσάβαλου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, από το μαιευτήριο. Τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς της μικρής δεν χορταίνουν να την κοιτούν και να την παίρνουν αγκαλιά!

READ more