Κάτι τρέχει με την “Συμπεθέρα” του ΑΝΤ1, μετά τις χαμηλές της πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης! Μάθε τι έχει συμβεί…

Η πτώση φέρνει γκρίνια, καρατσεκαρισμένο! Γκρίνια και αλλαγές… Η πολυαναμενόμενη, κωιμική σειρά του ΑΝΤ1, “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα” μπορεί να ήρθε στους δέκτες μας μετά Βαίων και κλάδων ,όμως, δεν τα κατάφερε να μας… πείσει και να κερδίσει την ψήφο της προτίμησής μας και την αγάπη μας.

Αποτέλεσμα; Η brand-new σειρά του ταλαντούχου Λευτέρη Παπαπέτρου σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που έκανε τους Αντεννικούς να… πάρουν τα μέτρα τους.

‘Οχι, όχι η σειρά του ΑΝΤ1 δεν κόβεται, αλλά μετακομίζει προκειμένου να σωθεί… Μετακομίζει μετά την αήττητη πορεία του “Αστέρα Ραχούλας” του Alpha, ο οποίος κάθε Δευτέρα βράδυ βάζει… γκολ στα δίχτυα του καναλιού του Αμαρουσίου!

Ετσι, από τις 20 του μήνα, η εν ΄λόγω κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή βράδυ στις 10:15 και βλέπουμε…

Τι θα δούμε στο πρώτο νέο επεισόδιο για το 2017;

Μετά τον πυροβολισμό η Μάγδα, η Σοφία και ο Κινέζος το σκάνε τρομοκρατημένοι από τον τόπο του εγκλήματος. Ο Γιώργος λαμβάνει κλήση στο περιπολικό και σπεύδει στο σπίτι της Μάγδας, την ίδια ώρα που η Νεφέλη και ο Φάνης βρίσκονται σε αδιέξοδο στο δωμάτιο του Παππού.

Οι τρεις φυγάδες κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν τη σύλληψη και ο Φάνης να βρει τα χρήματα που χρωστάει. Μετά από μια ακόμη απαγωγή, μια ληστεία και έναν πυροβολισμό, θα αποκαλυφθεί για ποια είχε παραγγείλει το πλαστό διαβατήριο ο Αντώνης…


Read More

And More