Κατρίνα Τσάνταλη: Εκκενώθηκε το καταφύγιο ζώων της – Η βοήθεια των Αναγνωστόπουλου, Ζαρίφη, Ράμμου και Ουίλιαμς

Εικόνες βιβλική καταστροφής θυμίζουν όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας. Τα πύρινα μέτωπα πληθαίνουν και εξακολουθούν να καταστρέφουν δάση, σπίτια, αυτοκίνητα, επιχειρήσεις, με τους ιδιοκτήτες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται όμως και δεκάδες ζώα. Η φωτιά στην Αττική πλησίασε χθες το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει η Κατρίνα Τσάνταλη, με αποτέλεσμα οι ζωές πολλών ζώων να απειλούνται από την πύρινη λαίλαπα. Η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία βρισκόταν εκτός Αθηνών και προσπαθούσε να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, ζήτησε βοήθεια από γνωστούς και αγνώστους προκειμένου να σωθούν οι αθώες ψυχούλες. 

Τελικά, με τη βοήθεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου, της Κατερίνας Ζαρίφη, του Αναστάσιου Ράμμου και της Ιλένιας Ουίλιαμς όλα τα ζώα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος και η αγωνία της Κατρίνας Τσάνταλη έλαβε τέλος. Η ίδια βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο. 

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More