Κατρίνα Τσάνταλη: Η εξομολόγηση για την πάθηση των ματιών της – “Μου είχαν πει ότι θα χάσω πλήρως την όραση μου”

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε χθες η Κατρίνα Τσάνταλη. Η όμορφη κληρονόμος της γνωστής οικογενείας οινοποιών άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια του Alpha και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη πάθηση των ματιών της, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 19 χρόνων.

«Μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια λέγεται το θέμα που έχω με το μάτι μου. Όταν μου το είπαν ούτε εγώ το θυμόμουν. Όταν το ανακάλυψα σπούδαζα στην Αγγλία. Συνειδητοποίησα πως κάτι πάει λάθος με τα μάτια μου και νόμιζα πως έχω μυωπία. Έκλεισα ραντεβού και με κράτησαν 7 ώρες. Στο τέλος ο Άγγλος γιατρός μου είπε πως έχω αυτή την ασθένεια και δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Και ότι μέχρι τα 25-28 θα χάσω πλήρως την όραση μου και στα δύο μάτια. Δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου μέχρι να είμαι σίγουρη…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πήρα κλαίγοντας τον μπαμπά μου και του είπα ότι θα χάσω την όρασή μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι μόνο στο ένα μου μάτι. Κάνουν ισορροπία τα μάτια μου και βλέπω κανονικά… Κάνω τις εξετάσεις μου κάθε χρόνο, βλέπω πως πηγαίνει. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα. Κοιμόμουν με ανοιχτά τα φώτα. Ό,τι είναι το αντιμετωπίζω…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More