Κίμων Κουρής για Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Γνωριζόμαστε 20 χρόνια, υπάρχει μια άνεση στη συνεννόηση μεταξύ μας»

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε ο Κίμων Κουρής στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σειρά «Παγιδευμένοι» στη οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία εκτός από συνεργάτες, είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σε απασχολεί;

Φυσικά, μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη οικογένεια με δύο εξαιρετικούς γονείς που υπήρξαν πάντα δίπλα μου και με έναν αδερφό που λατρεύω, εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι πάντα. Νομίζω ότι έχω πάρει πολύ σωστές αρχές από την οικογένειά μου και πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να μεταφέρω όλα όσα πήρα από τους γονείς μου με τη σειρά μου στα δικά μου παιδιά.

Με τη σύντροφό σου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ήμασταν συμφοιτητές στο ΚΘΒΕ. Παίζετε μαζί στους Παγιδευμένους, αλλά συνεργάζεστε και θεατρικά στο «Burn This».

Με την Ιωάννα, όπως έχω αναφέρει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια γνωριζόμαστε 20 χρόνια, οπότε είναι πολύ λογικό να αισθάνομαι μία ασφάλεια όταν παίζω μαζί της γιατί ξέρω ότι δεν θα με κρίνει. Υπάρχει μία συνεννόηση μεταξύ μας, μια άνεση που μου αρέσει πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και ως συνεργάτιδα και ως άνθρωπο, για αυτό και πάντα ακούω τη γνώμη της.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164