Κλέλια Πανταζή: Αγκαλιά με το τριών ημερών μωρό της – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Κλέλια Πανταζή και Λευτέρης Τσάκαλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο. (Δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE)

Επιστρέφοντας πλέον στο σπίτι, η Κλέλια Πανταζή κοινοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κάποια στιγμιότυπα αγκαλιά με το νεογέννητο.

«Τρις..ευτυχισμένοι. Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!!
Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”! Και οφείλουμε όλη αυτή την ευτυχία στις δυο αυτές γυναίκες, την γυναικολόγο μας Κατερίνα Παπακωνσταντίνου & την εξαιρετική μαία μας!

Από την αρχή αυτής της 3ης εγκυμοσύνης έως και τώρα που πάμε σπίτι μας, ήταν εκεί! Και αυτό τα λέει όλα! Γιατί τώρα είσαι εσύ εδώ! Ευχαριστούμε και το μαιευτήριο που για 3η φορά έγινες το πρώτο μας «σπίτι»! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά!!!

*Πάμε σπίτι να γνωρίσεις τα αδέρφια σου!! Και εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τρίτεκνοι..!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More