Κλέλια Ρένεση: Ανυπομονεί για τις πρώτες διακοπές με την νεογέννητη κόρη της!

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της διανύει η Κλέλια Ρένεση. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” έφερε πριν περίπου δύο μήνες στον κόσμο την κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Κοραλία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή ηθοποιός έχει ξεκινήσει για τα καλά τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, όπως ακριβώς έκανε και λίγο πριν γεννήσει.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Κλέλιας και ειδικά αυτό το καλοκαίρι, αφού πρόκειται να κάνει τις πρώτες διακοπές με την νεογέννητη κόρη της! Όπως διαβάζουμε στην Real News, η Κλέλια Ρένεση θα ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο. Εκεί θα τις περιμένει με μεγάλη χαρά ο πατέρας της ηθοποιού, Ανδρέας Ρένεσης. Ο Μάνου Τσάο, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία αλλά και σε στάδιο παραγωγής του νέου του δίσκου, μόλις αποδεσμευτεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του θα βρεθεί κοντά στις δύο γυναίκες της ζωής τους!

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει την πρωτόγνωρη για εκείνη εμπειρία της μητρότητας και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Η άφιξη της κόρης της στις 18 Μαΐου ήταν το σπουδαιότερο γεγονός στη ζωή της 37χρονης ηθοποιού, που τα τελευταία χρόνια ζει έναν ανεπανάληπτο έρωτα με τον 57χρονο διεθνούς φήμης ερμηνευτή.

Read More

And More