Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο μήνυμα μετά την γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη του ονόματος!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κλέλια Ρένεση, καθώς εδώ και δέκα μέρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Manou Chao. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και ο ερχομός της μικρής ομόρφυνε σίγουρα τις ζωές τους. Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός δεν έχει καλή σχέση με τα social media, καθώς οι αναρτήσεις της είναι σπάνιες.

Βέβαια, δεν γινόταν να μην μοιραστεί τη χαρά της με όλους εκείνους που την αγαπούν! Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο συνοδεύοντάς το με τις πρώτες σκέψεις της για το ευχάριστο γεγονός που συνέβη στη ζωή της.

“Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω από το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.
Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More