Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντησή του για το… «στριπτίζ» στο βίντεο της Μαρίας Απατζίδη

Τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter θέλησε να δώσει ο Κλέωνας Γρηγοριάδης για το βίντεο που έγινε viral και τον δείχνει να βγάζει τα ρούχα του την ώρα που η βουλευτής του κόμματος ΜΕΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στην Βουλή των Ελλήνων. (δες εδώ ποια είναι η Μαρία Απατζίδη)

Παρότι η Μαρία Απατζίδη έκλεισε αμέσως την κάμερα όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει πίσω της, λίγα δευτερόλεπτα στάθηκαν αρκετά για να γίνει αυτή η άτυχη στιγμή του Κλέωνα Γρηγοριάδη, που μέχρι τότε δεν είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν στο πλάνο, viral. Λίγες ώρες μετά, ο ηθοποιός και βουλευτής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έδωσε τη δική του απάντηση εξηγώντας παράλληλα τον λόγο αυτού του στριπτίζ.

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στη Βουλή, μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ. Αλαφούζος.

Υ.Γ: Όταν δουλεύεις όλη μέρα στη Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα» έγραψε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης.

Read More

And More