Κλέων Γρηγοριάδης: Η πρωτότυπη διαμαρτυρία του στη Βουλή! “Παραδίνομαι”

O ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης έγινε είδηση σήμερα καθώς βρήκε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο για να διαμαρτυρηθεί στη βουλή για τα περιστατικά αστυνομικής βίας.

Επτά φορές είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης τη λέξη «παραδίνομαι». Ξεκίνησε κοιτώντας προς τα κυβερνητικά έδρανα και το πήγε… ρολόι, ενώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 τον χειροκροτούσαν.

«Έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, έστω ότι ήμουν ταραχοποιός, έστω, ακόμα, ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα και σε κάποιες έκνομες, παράνομες, πράξεις. Ειλικρινά σας ρωτάω όλους, πόσο ειλικρινά πόσο περισσότερο πιστεύετε ότι θα μπορούσα να παραδοθώ ώστε να σταματήσουν επιτέλους να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκινώντας την ομιλία του.

Και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Γιατί όλη αυτή η αγριότητα. Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More