Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Τα πρώτα πλάνα από το ξέφρενο πάρτι του γάμου τους

Μετά από έναν θρησκευτικό γάμο στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσαρνα της Κρήτης η Κόνι Μεταξά και ο

 έκαναν και έναν δεύτερο γάμο μπροστά σε μια παραλία που θύμιζε σκηνικό αμερικάνικης ταινίας. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες μετά τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού)

Εκεί λοιπόν, δίπλα στη θάλασσα και μπροστά σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από διάφορες γωνιές της γης για να είναι ζήσουν μαζί τους αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα αντάλλαξαν μερικά τρυφερά λόγια αποδεικνύοντας πως τα τρία χρόνια κοινής πορείας τους δε θα μπορούσαν παρά να οδηγήσουν σε έναν τέτοιο παραμυθένιο γάμο. (δες εδώ τη στιγμή που η Κόνι Μεταξά δάκρυσε στον δεύτερο γάμο της)

Μετά και από αυτό, οι 200 καλεσμένοι του ζευγαριού μεταφέρθηκαν στο beach bar προκειμένου να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός. (δες εδώ φωτογραφίες από τον χώρο που γίνεται το γαμήλιο πάρτι)

Λίγη ώρα μετά, εκεί έφτασε και το ζευγάρι – με άλλα ρούχα αυτή τη φορά- το οποίο έκανε την είσοδό του μέσα από πυροτεχνήματα. Το instagram όπως ήταν λογικό πήρε φωτιά αφού οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι στο οποίο όπως θα δεις κι εσύ η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης διασκεδάζουν με την ψυχή τους. (δες εδώ το φιλί που αντάλλαξαν στα σκαλιά της εκκλησίας)

Διάβασε επίσης:

Μάριος Καπότσης: Με μαντινάδες και τον Λευτέρη Πανταζή δίπλα του περνά τις τελευταίες στιγμές πριν το γάμο με την Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης: Στα σκαλιά της εκκλησίας λίγα λεπτά πριν φτάσει η Κόνι Μεταξά – Βίντεο

Read More

And More