Κόνι Μεταξά: Το “ατίθασο” Instagram, η ανήθικη πρόταση και η ντόμπρα συμπεριφορά της!

Η Κόνι Μεταξά εκτός από μια σέξι παρουσία είναι και μια δυναμική γυναίκα που έχει το θάρρος να υποστηρίξει μέχρι τέλους τα πιστεύω της. Η ταλαντούχα κόρη του Λευτέρη Πανταζή, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia” στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η Κόνι Μεταξά πέρα από το γεγονός ότι λατρεύει την φωτογραφία, ασχολείται καθημερινά με το Instagram, καθώς πλέον αποτελεί εργαλείο της δουλειά της.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ζωής της και αυτός είναι και ο λόγος που είναι ανοιχτή στο να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα και να διευρύνει το πεδίο της δουλειάς της. Έτσι δικαιολογείται και η απόφασή της να ανοίξει πριν από μερικούς μήνες δικό της κανάλι στο youtube, παρ’ όλο που τελικά δεν ασχολείται και τόσο. Κάνει focus στα πράγματα που την χαροποιούν και αδιαφορεί για την άποψη των γύρω της, γεγονός που παρακινεί και τους διαδικτυακούς φίλους της να κάνουν.

 

Οι σέξι πόζες της και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο Instagram στάθηκαν αφορμή να δεχθεί προχθές,  μια ανήθικη πρόταση. Το συγκεκριμένο συμβάν εξόργισε την Κόνι Μεταξά, η οποία θέλησε να το δημοσιοποιήσει και να μοιραστεί με όλους κάποια από τα μηνύματα που δέχεται. Το γεγονός ότι της αρέσει πολύ να κοινοποιεί περιεχόμενο με λίγα ή καθόλου ρούχα, αφού αγαπά την τέχνη της φωτογραφίας, φαίνεται πως παρεξηγήθηκε.

Η Κόνι Μεταξά έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι σχεδόν καθημερινά δέχεται περίεργα μηνύματα στα social media, όμως αυτό φαίνεται να ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Η γνωστή influencer προτρέπει όλες τις γυναίκες να σέβονται τον εαυτό τους, να κάνουν ότι επιθυμούν, όμως να καταγγέλλουν περιστατικά σαν αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι η Κόνι Μεταξά μας δείχνει καθημερινά διάφορες οπτικές του εαυτού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού άλλοτε της αρέσει να τσαλακώνεται και άλλοτε να μεταμορφώνεται σε μια μοιραία γυναίκα.

Η Κόνι Μεταξά είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που θα συναντήσεις στο Instagram!