Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Κοτσοβός: Οι καλοκαιρινές διακοπές και η αγάπη για τα θαλάσσια σπορ!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Μπορεί πριν καιρό δημοσιεύματα να μιλούσαν για σύννεφα στη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Κοτσοβού, οι δυο τους όμως φαίνεται πως έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία ο ένας στον άλλον και περνούν το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, τοπ ζευγάρι έχει κάνει τις βουτιές του στο Πόρτο Χέλι, όπου ο 29χρονος δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ αυτές τις μέρες ταξίδεψαν μαζί και για τη Σαντορίνη. Το ζευγάρι, μάλιστα μοιάζει να είναι πολύ ερωτευμένο και εκτός από χαλαρές στιγμές μοιράζεται και πολλά κοινέ ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και η αγάπη για τη θάλασσα και τα καλοκαιρινά σπορ.

Κορίτσι από νησί (την όμορφη Ρόδο) η Κωνσταντίνα, δεν θα μπορούσε να μην έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα. Και αυτήν τη φορά, φρόντισε να μας το δείξει, δοκιμάζοντας τις δεξιότητές της στο sup -την νέα καλοκαιρινή λατρεία των celebrities.

#goodmorning #happy #August #2016 #summer #summervibes #sea #sun #sand #bech #beachlife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou(@konstantinaspyropoulou) στις


Και ο καλός της όμως, αγαπά τα water sports και συχνά ανεβάζει στο Facebook, φωτογραφίες από τις προσπάθειες του να τελειοποιηθεί στο wake board.

#lets #roll #

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kotsovos George (@kotsovos_george) στις


Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το ζευγάρι περνά όμορφες στιγμές μαζί, με την Κωνσταντίνα να αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο In Style πως σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια. “Δεν θα έλεγα πως δεν είναι προτεραιότητα. Για μένα δουλειά και προσωπική ζωή είναι εξίσου σημαντικά. Αν στη ζωή υπάρχει μόνο η δουλειά, τότε είσαι λίγο άδειος μέσα σου. Οι σχέσεις που έχω είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητές μου. Μάλιστα, έχω να σου πω πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος θα έκανα και τώρα οικογένεια”.

Παρά τη διακριτική, πάντως, στάση που κρατούν απέναντι στα media, οι δυο τους ανέβασαν πρόσφατα τις πρώτες κοινές selfie τους στα social media. Την αρχή έκανε ο νεαρός επιχειρηματίας που ανέβασε ένα στιγμιότυπο από κοινή έξοδο και ακολούθησε η φωτογραφία της Κωνσταντίνας που τους δείχνει μαζί σε κάποια βάφτιση.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kotsovos George (@kotsovos_george) στις

#Anastasia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou(@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More