Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέο ταξίδι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο εν μέσω lockdown – “Κράξιμο” από τους followers της

Μια ανάπαυλα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα αποφάσισαν να κάνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω του τρίτου lockdown και κάθε ημέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο το ζευγάρι δεν πτοήθηκε, ετοίμασε τις αποσκευές του και ταξίδεψε εκτός συνόρων.

Καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θέλησαν να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα τους τελευταίους επτά μήνες, με την άφιξή τους στη χώρα επισκέφτηκαν τις ιστορικές πυραμίδες, γεγονός που αποκάλυψε εκείνη μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στις οποίες ποζάρει χωρίς να φοράει μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό. Tο συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς φίλους της, τα επικριτικά σχόλια των οποίων διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Να σου θυμίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι είχε περάσει ένα ερωτικό διήμερο στον Παρνασσό, πάλι εν μέσω πανδημίας. Τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς η παρουσιάστρια βρήκε τον τρόπο να μετακινηθεί εκτός νομού Αττικής, ενώ άλλοι τη σχολίασαν επικριτικά. (Δες εδώ τι είχε συμβεί)

 

 

Read More

And More