Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντική έξοδος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δίπλα στη θάλασσα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σε περίπου ένα μήνα το ζευγάρι θα συμπληρώσει ένα χρόνο κοινής πορείας!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν ήδη κάνει μερικές καλοκαιρινές αποδράσεις, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις ομορφιές της χώρας μας. Ένας από τους προορισμούς τους ήταν η Ρόδος, όπου οι γονείς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μένουν μόνιμα και έτσι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει και να περάσουν χρόνο μαζί. 

Αυτή την περίοδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρίσκονται στην Αθήνα. Καθημερινά οι δυο τους επισκέπτονται εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα και χαίρονται τον έρωτά τους. Σε μία από τις εξόδους τους, η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Οι δυο τους χαμογελούν στο φακό, με την ευτυχία τους να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους!

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More