Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πιο… ερωτικά Χριστούγεννα μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! (pics)

28 ημέρες απομένουν για την πιο μαγική ημέρα του χρόνου, τα Χριστούγεννα! Παρά την πανδημία και τους περιορισμούς, όλοι ανυπομονούμε να έρθουν οι άγιες μέρες και να τις περάσουμε με την οικογένειά μας ή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κρατώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να ανυπομονεί για τις φετινές γιορτές, καθώς είναι… ερωτευμένη!

Η πληθωρική παρουσιάστρια, τους τελευταίους τρεις μήνες έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια, μιας και κινούνταν στους ίδιους κύκλους, ωστόσο άργησαν να ανακαλύψουν την ερωτική τους χημεία. Πλέον, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί και δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύβουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νιώθει άνετη με τη σχέση της και αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάζει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με το αγόρι της στα social media. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα συναισθήματα για τον άνθρωπό της είναι πρωτόγνωρα! Οι δυο τους δεν συγκατοικούν ακόμη, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια περνάει τα βράδια της στο σπίτι του αγαπημένου της.

Αυτά, μάλιστα, θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που η Κωνσταντίνα θα τα περάσει αγκαλιά με τον σύντροφό της! Όπως καταλαβαίνεις, η ανυπομονησία της είναι μεγάλη και περιμένει πώς και πώς να έρθει η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στόλισε ένα άκρως εντυπωσιακό δέντρο, έχοντας φυσικά τη βοήθεια του Βασίλη και κάθε βράδυ το απολαμβάνουν αγκαλιά στον καναπέ, δίπλα στο τζάκι…

Φυσικά δεν λείπουν και οι βόλτες του ζευγαριού στα νότια προάστια… Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν και οι δύο σκυλάκια και καθημερινά στέλνουν Μετακίνηση 6 στο 13033 και πάνε περίπατο με τον Μίσου και τον Τόνυ, δίπλα στην παραλία!

Δες τα καυτά φιλιά του ζευγαριού στο Καβούρι:

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More