Κωνσταντίνος Αργυρός: Το συγκινητικό αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το συγκινητικό αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο! | tlife.gr

Στα 88 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και όσους τον γνώριζαν μέσα από το έργο του. Αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού, ιδρυτή της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή και συγκίνησε.

Ανάμεσα σε αυτούς  που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με λόγια θαυμασμού για όλα όσα προσέφερε, ήταν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Ιδιαίτερα συγκινητικά , όμως, ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Καλό ταξίδι πρόεδρε. Το  έργο σου η προσφορά σου και το ήθος σου θα αποτελούν κληρονομιά όχι μόνο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά για το σύνολο του αθλητισμού… Ανέβασες το επίπεδο και αποτέλεσες σταθμό στην ιστορία του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το ελάχιστο που σου οφείλουμε είναι ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

READ more