Κώστας Δόξας: Φωτογραφίζεται με την έγκυο σύζυγό του, λίγο πριν τη γέννα! [pics]

Η Μαρία Δεληθανάση είναι φιλόλογος από τη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία της με τον Κώστα Δόξα έγινε ένα βράδυ που διασκέδαζε με φίλες της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης όπου εμφανιζόταν εκείνος. Οι φίλες της έφυγαν και η Μαρία κάθισε, γιατί ήθελε να πάει να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του. «Γεια σου, είμαι η Μαρία και θέλω να γίνουμε φίλοι!» του είπε με χιούμορ. Η πρώτη τους τετ-α-τετ συνάντηση έγινε μετά από τρεις εβδομάδες περίπου και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σταδιακά σε ένα δυνατό έρωτα. Η σχέση τους έγινε γνωστή στο κοινό όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για εταιρεία ρούχων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τη LELE, που ανήκει στο φίλο τους, Χρήστο Ανθόπουλο, με την όμορφη Μαρία να βρίσκεται για πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά από το φακό επαγγελματία φωτογράφου ως μοντέλο.

Λίγο πριν η Μαρία μπει στην τελική ευθεία για να γεννήσει, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μοσχάτο, «σφραγίζοντας» με πολιτικό γάμο τον έρωτά τους, αλλά και ξαφνιάζοντας τους πάντες. «Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή να παντρευτούμε λόγω του ερχομού του μωρού. Η συγκεκριμένη ημερομηνία μάς ανακοινώθηκε ως έκπληξη από τον αδελφό μου, Άκη Δείξιμου, ο οποίος και μας πάντρεψε με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου».

Όπως λένε, σχέδια για θρησκευτικό γάμο στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχουν. «Η προτεραιότητά μας είναι ο ερχομός του μωρού και οι νέες εμπειρίες που μας επιφυλάσσει η κοινή μας ζωή!» επισημαίνει o τραγουδιστής, ενώ, όταν η συζήτηση πάει στην εγκυμοσύνη της Μαρίας, ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί!

Read More

And More