Κώστας Δόξας: Σε φωτογράφιση για εταιρία ρούχων με την νέα του σύντροφo! Φωτογραφίες

Στα μάτια της όμορφης Μαρίας έχει βρει τον έρωτα εδώ και λίγο καιρό ο Κώστας Δόξας. Ο τραγουδιστής μετά το χωρισμό του με την τραγουδίστρια Μαρία Μακρή, έχει βρει την ευτυχία, στην αγκαλιά της Μαρίας Δεληθανάση, η οποία είναι φιλόλογος και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη!

Παρά το γεγονός ότι η Μαρία δεν είναι στο χώρο της showbiz, έκανε το …ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας κάνοντας μαζί με τον αγαπημένο της μια φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία ρούχων! Το TLIFE εξασφάλισε τις φωτογραφίες της καμπάνιας όπου ο Κώστας ποζάρει με τη νέο του σύντροφο η οποία όπως βλέπεις είναι μια κούκλα.

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί αλλά περνάνε καλά! Ο Κώστας μάλιστα ενθουσιάστηκε όταν η εταιρία ρούχων τους πρότεινε να φωτογραφηθούν μαζί για την καμπάνια τους.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες της κοινής τους φωτογράφισης:

Η Μαρία και ο Κώστας προτιμούν να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους αλλά το σίγουρο είναι ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Η Μαρία πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στο facebook αυτή τη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τη Φελίσια Λαπάτη, δίπλα σε μια αφίσα του Κώστα!

Read More

And More