Κώστας Καραφώτης: Απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις για τις εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέχεια των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω του κορονοϊού. Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου απάντησε για πρώτη φορά στις αντιδράσεις για τις συναυλίες του με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν επέλεξε να κάνει την μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο. Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων» είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και εγώ ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι.

 

Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν» δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης στο «Mega Καλημέρα».

Read More

And More