Κώστας Καραφώτης: Χώρισε τελικά με την Άννα Δινέρη; Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Κώστας Καραφώτης: Χώρισε τελικά με την Άννα Δινέρη; Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής | tlife.gr

Τις φήμες που ήθελαν να έχει χωρίσει με την Άννα Δινέρη διέψευσε πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι full in love με την Άννα από το 2015 μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για την σχέση του με την συνάδελφο του. «Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει χωρισμός» ήταν η απάντηση του Κώστα. Οι δύο τραγουδιστές, έχουν επιλέξει να μην κάνουν  κοινές κοσμικές εμφανίσεις, αποφεύγοντας έτσι τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε από μία συνεργασία τους σε ένα νυχτερινό κέντρο πριν 3 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι. Φήμες έλεγαν πως το αγαπημένο ζευγάρι σχεδιάζει το επόμενο βήμα στην σχέση του και πως θα συγκατοικήσουν άμεσα ωστόσο αυτό δεν το έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Κώστας Καραφώτης είχε δηλώσει: » Θα μπορούσα να είμαι με μία γυναίκα και χωρίς να είμαι παντρεμένος μαζί της. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να κάνω παιδιά. Δεν είναι ανάγκη μου ο γάμος. Το παιδί βέβαια είναι άλλο κομμάτι, εκεί τρώω αναλαμπές. Είναι στιγμές που θέλω ένα παιδί και άλλες φορές που αναρωτιέμαι πως αντέχουν με τα παιδιά. Μετά σκέφτομαι πως δεν γίνεται να μην έχω ένα παιδί» είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές που έκανε το ζευγάρι στην Μύκονο, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

READ more