Κώστας Κοκκινάκης: Στο αεροδρόμιο με την σύντροφό του, λίγο πριν τη ρομαντική τους απόδραση στην Αγγλία! [pics]

Κώστας Κοκκινάκης: Στο αεροδρόμιο με την σύντροφό του, λίγο πριν τη ρομαντική τους απόδραση στην Αγγλία! [pics] | tlife.gr

Ο Κώστας Κοκκινάκης εδώ και λίγους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της όμορφης Χριστίνας Κανελλοπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέον δεν κρύβει πια την ευτυχία που βιώνει, ενώ κάνει συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, όπου χαλαροί και ευδιάθετοι βρίσκονταν εν αναμονή της πτήσης τους.

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση του Κώστα Κοκκινάκη μετά από το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχε και, παρά την διαφορά ηλικίας που έχει με την Χριστίνα, φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, ενώ έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Ο Κώστας και η Χριστίνα είναι αχώριστοι και κάνουν συνέχεια ρομαντικές αποδράσεις, προκειμένου να διατηρούν αναμμένη τη φλόγα στη σχέση τους, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες NDP

READ more