Κώστας Τσουρός: “Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολο, γιατί ξαφνικά βγήκε προς τα έξω”

Ο Κώστας Τσουρός φέτος βρίσκεται στην πρωινή παρέα, Mega Καλημέρα, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Μαζί με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα, η τηλεοπτική παρέα δείχνει να “έδεσε” από την πρώτη στιγμή.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό “διαζύγιο” με τη Ναταλία Γερμανού.

Έκλεισες τη φετινή συνεργασία ενώ ήσουν ακόμη στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA. Πως το διαχειρίστηκες;

Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολο, γιατί ξαφνικά βγήκε προς τα έξω ότι μιλάω με το MEGA και αυτό έγινε γνωστό αρκετά νωρίς. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, γιατί ήμουν σε μια εκπομπή που ήταν στον αέρα. Στη σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού βοήθησε πάρα πολύ ότι την είχα ήδη ενημερώσει. Είχα μοιραστεί τις σκέψεις μου μαζί της, της είχα πει ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν υπήρξε αιφνιδιασμό. Με τη Ναταλία, στα τρία χρόνια που ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες, γνωριστήκαμε πολύ καλά. Φτάσαμε σε ένα σημείο να είμαστε σαν οικογένεια, γι’ αυτό και κρατάμε τη σχέση αυτή που έχουμε.

Πολύ σπάνιο…

Στην περίπτωση μας και οι δυο βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά. Η Ναταλία μού έχει δώσει συμβουλές για την καινούργια εκπομπή και με έχει ρωτήσει και εκείνη για την εκπομπή της. Δεν είμαστε πια συνεργάτες, αλλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

Τι διαφορετικό θα ήθελες να ζήσεις φέτος;

Πιστεύω ότι όλοι οι επαγγελματίες δεν θέλουν να είναι στάσιμοι και δεμένοι σε μια καρέκλα. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία φέτος από το MEGA. Μου έκαναν μια πολύ καλή πρόταση, την οποία εκτίμησα πολύ. Επίσης, είδα ότι με θέλουν πολύ και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνω σοβαρά υπόψη. Η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί να δουλεύω Σαββατοκύριακα, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του. Είναι μια πρόκληση. Πιστεύω να πάμε καλά. Έρχονται και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία θα γίνουν στην πορεία, και πιστεύω ότι θα είναι όμορφα.

Read More

And More