Κωστής Μαραβέγιας: Ο τελικός του The Voice μέσα από τον φωτογραφικό του φακό [pics]

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν η ήρεμη δύναμη του The Voice. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την ευγενική και διακριτική του παρουσία. Χωρίς να χάσει την ρομαντική του διάθεση απέναντι στη μουσική και τη ζωή, προσαρμόστηκε στα τηλεοπτικά δεδομένα. Έγινε έτσι περισσότερο δημοφιλής και σε ανθρώπους που ίσως να μην τον είχαν απολαύσει σε κάποιο από τα live του και φυσικά με δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να φτάσει 4 από τους παίκτες της ομάδας του στον τελικό!

Νικητής του talent show του ΣΚΑΙ αναδείχθηκε ο Γιάννης Μαργάρης και σίγουρα το ταλέντο του νεαρού τραγουδιστή βοήθησε και ο coach του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μιλώντας στο TLIFE είχε πει πώς πιστευε πως ο νικητής ήταν στη δική του ομάδα. “Έχω πίστη στο ταλέντο και στην προσωπικότητα των παιδιών. Βέβαια πιστεύω γενικότερα, πως τα παιδιά είναι ήδη νικητές και κερδισμένα με τη συμμετοχή και την προβολή που έχουν ήδη κερδίσει”, είχε πει χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια

Από κάθε άποψη, λοιπόν, το The Voice ήταν μία μοναδική εμπειρία για τον Κωστή Μαραβέγια και την απόλαυσε. Ακόμα περισσότερο την κορύφωση του show με τον μεγάλο τελικό. Ο ίδιος κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά και τα μοιράστηκε στη συνέχεια με τον κόσμο μέσα από το instagram του.

Aγάπη και ευχές σε όλους τους συμμετέχοντες, μουσικούς και συναδέλφους μου! Η μουσική είναι γιορτή. Φωτογραφίες που τράβηξα από το κινητό μου από τη χθεσινή βραδιά!”, σημείωσε στη λεζάντα του album που ανέβασε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεδιπλώνει ένα ακόμα ταλέντο του και την αγαπημένη του πλέον συνήθεια να απαθανατίζει κάποιες από τις όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά του.

Read More

And More