Κρατερός Κατσούλης: «Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου»

Η χρονιά που πέρασε ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, ο Κρατερός Κατσούλης όμως κρατά μόνο τα καλά και προσπαθεί να συνέλθει πλήρως μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε χρειαστεί να απουσιάσει λίγες μέρες από την εκπομπή.

Αρχικά, η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου είχε αναφέρει πως ο Κρατερός περνούσε μια περιπέτεια υγείας έχοντας τη στήριξη της οικογένειάς του και των αγαπημένων του προσώπων. Επιστρέφοντας στο πλατό ο Κρατερός Κατσούλης ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια που πέρασε.

Έχοντας ρίξει πια αυλαία στην εκπομπή για φέτος, ο αγαπημένος ηθοποιός – παρουσιαστής μίλησε στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον Γιάννη Βίτσα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi.

Read More

And More