Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε στη «Φωλιά των Κου Κου» – Τι είπε για την απομόνωσή του;

Δυναμική επιστροφή στην εκπομπή του «Στη Φωλιά των Κου Κου» έκανε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του πρωινού του Star ένιωσε πριν λίγες μέρες μια αδιαθεσία, είχε κάποια συμπτώματα και με προτροπή του γιατρού του υπεβλήθη στο τεστ για να δει αν έχει κορονοϊό. Έτσι και για δυο μέρες (Δευτέρα και Τρίτη) η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα εν αναμονή των αποτελεσμάτων. Ο Κρατερός βγήκε αρνητικός στον ιό και έτσι σήμερα επέστρεψε στη θέση του.

Με την επιστροφή του στην εκπομπή, ο Κρατερός έστειλε στους τηλεθεατές  το δικό του μήνυμα:

«Να πω προσωπικά ένα τεράστιο ευχαριστώ κα για τις ευχές σας, όταν ανακοίνωσα πως θα πάω να κάνω το τεστ για κορονοϊό προληπτικά, κατόπιν της προτροπής της γιατρού μου. Να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ όταν βγήκε αρνητικό το τεστ.

Το έκανα επειδή αισθάνθηκα πως όφειλα να το κάνω, επειδή είχα κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα. Δε μου ήρθε έτσι ξαφνικά να πάω. Ήταν μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα εμπειρία αυτές οι δυόμιση μέρες απομόνωσης».

Μαζί με την  Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα έσπευσε να πει πως στην εκπομπή τηρούνται τώρα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πως είναι πολύ προσεχτικοί λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Read More

And More