Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος»

Στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο παιδιών του, Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε ο Κρατερός Κατσούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δυο στις 10» το πρωί του Σαββάτου 2/12.

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος. Ένας πολύ έντιμος και καθαρός άνθρωπος» ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για το τι θαυμάζει περισσότερο στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, τα οποία λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και μοναδικό μέλημά μας. Να μη διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, η αγάπη και η ασφάλεια. 

Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα είναι η νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όταν έχεις παιδιά, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολλά, πρέπει όλο το βάρος οφείλει να είναι σε εκείνα. Το εγώ μας, γενικώς είναι καλό να το έχουμε αποδυθεί. Όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου, αλλά γενικότερα, για να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις» είπε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

Read More

And More