Κρατερός Κατσούλης: Η μητέρα του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Η νέα ανάρτησή του

Πριν μερικές ημέρες, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/2, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε πως η μητέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται στο «Σωτηρία». 

«Καλησπέρα και πάλι. Εδώ είμαστε πάντα, στο «Σωτηρία». Σιγά σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα. Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου, όχι μόνο άξιους επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχών. Να είστε καλά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Στην νέα διαμορφωμένη ιδιαίτερη καθημερινότητα μας εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία, αναμένοντας και ελπίζοντας για το καλύτερο. Μεγάλο Ευχαριστώ ξανά σε όλους τους εδώ, ανθρώπους πάνω απ’ όλα, επαγγελματίες, που γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα και περισσότερο, και βέβαια σε όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές και συμπαράσταση. Να είστε καλά με υγεία».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164