Κρατερός Κατσούλης: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Κρατερός Κατσούλης: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη | tlife.gr

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 χρόνων άφησε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο τους στη σειρά του Ant1 «Εκείνες κι εγώ» έφυγε από τη ζωή και η είδηση έγινε γνωστή χθες από τον καλό του φίλο Άγγελο Πυριόχο.

Συγκινημένος, ο Κρατερός Κατσούλης έμαθε τα δυσάρεστα το βράδυ της Παρασκευής και με ένα συγκινητικό μήνυμά του στο Instagram, αποκάλυψε πως ο Πάνος Χατζηκουτσέλης ήταν ο πρώτος του δάσκαλος στο θέατρο, όταν ο Κρατερός ήταν μόλις 18 χρόνων.

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε… έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά, σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε, ο πρώτος «Δάσκαλος» μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη, ευγένεια, διακριτικότητα, απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεάτρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γενναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των θεατρικών κειμένων, σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων.

Πριν τις σχολές, πριν από όλα… Πολλές φορές έκτοτε, ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη, γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξέρει αν δεν μου είχες μεταδώσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θέατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου, τι θα είχε γίνει;

Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ, και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε… αγάπη φως ευλογία», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

READ more