Κρατερός Κατσούλης: Τα παιχνίδια με τα παιδιά στην άμμο! [pics]

Μετά από μια αρκετά δύσκολη χρονιά ο Κρατερός Κατσούλης απολαμβάνει τις διακοπές με τα παιδιά του στα Κουφονήσια και είναι στα καλύτερά τους. Από την παρέα τους βέβαια, λείπει η Κατερίνα Καραβάτου που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την μητέρα της. Ωστόσο, ο Κρατερός μαζί με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα δεν κάθονται σε ησυχία.

Το μεγαλύτερό μέρος φυσικά της ημέρας το περνούν στην παραλία όπου δεν σταματούν –ναι ακόμη κι εκεί – τη δημιουργία. Και ενώ για κάποιους το να φτιάξεις ένα πύργο στην άμμο είναι μια απλή υπόθεση για την οικογένεια του Κρατερού είναι… πεδίο για να ξεδιπλωθεί ο καλλιτεχνικός χαρακτήρας των παιδιών!

Έτσι, το έργο που δημιουργήθηκε στην άμμο από την Αέλια και τον Αρίωνα αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του διάσημου μπαμπά τους στο Instagram με την εξής γλαφυρή περιγραφή:

«Μέγα φρούριο με τα διπλής τάφρου , έντεκα ψηλών και αντίστοιχα έντεκα χαμηλών μάχιμων πύργων, εκπονημένο έργο απο τους διάσημους για την παραγωγικότητα και αισθητική τους αρχιτέκτονες, Αελια και Αριωνα Κατσούλη, Θανο Μελουδη. Χρονολογείται μεταξυ 13.30-16.00 το έτος 2020 στην βορειοδυτική ακτογραμμή της παραλίας του Φοινικα Κουφονησιων.

Συντέλεσε με μεγάλη επιτυχία στην αποτροπή εξόρμησης πειρατών, ρακετοφορων, μπαλαδορων και άλλων επιθετικών λαών που είχαν βλέψεις στην κατάκτηση της παραλίας!».

 

Read More

And More