Κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του και έκανε 7 παιδιά μαζί της!

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός 54χρονου άνδρα από τη Βραζιλία, που κρατούσε 12 ολόκληρα χρόνια την κόρη του φυλακισμένη και έκανε μαζί της… επτά παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πρόκειται για έναν ψαρά που ζούσε σε μια φτωχική συνοικία της Βραζιλίας και κρατούσε για 12 χρόνια την κόρη του φυλακισμένη σε μια καλύβα. Ο πατέρας του κοριτσιού, Jose Agostinho Pereira, φαίνεται πως το κακοποιούσε σεξουαλικά και συχνά το χτυπούσε κιόλας.

Ο ίδιος απέκτησε επτά παιδιά με την κοπέλα, έξι από τα οποία βρέθηκαν μες στην καλύβα μαζί της, καθώς το 7ο δόθηκε για υιοθεσία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Jose κακοποιούσε σεξουαλικά και ένα από τα κορίτσια που απέκτησε με την κόρη του.

Οι αστυνομία βρήκε το δύστυχο κορίτσι και τα παιδιά της, σε μια απομονωμένη τοποθεσία, την οποία μπορούσαν να προσεγγίσουν μόνο με κανό. Τα παιδιά ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης: πέθαιναν στην πείνα, κάποια από αυτά ήταν γυμνά και δεν ήξεραν να μιλούν και να επικοινωνούν καλά.

Οι τοπικές αρχές κρατούν στη φυλακή τον αδίστακτο πατέρα, ο οποίος φαίνεται πως ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη του, από το 1998, όταν τον εγκατέλειψε η σύζυγος του!

Δες το βίντεο:

Read More

And More