Ξεσπά η Χριστίνα Κεφαλά για Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου fans και είναι καλύτεροι»

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Χριστίνα Κεφαλά για τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθώντας το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου διαφώνησε έντονα με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας που ανέδειξε τον Κρις Σταμούλη ως πρώτο υποψήφιο για τη νέα εβδομάδα.

«Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά στο instagram.

Λίγες ώρες αργότερα, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ανάρτησή της, μέσα από ένα βίντεο, καθώς, όπως είπε, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, αφού στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος του Σάκη Κατσούλη.

«Το θεωρώ αδικία άλλη μια φορά να γίνεται το ίδιο συμβάν κάθε χρόνο το ίδιο και το ίδιο, μόνο που τώρα ο κόσμος μας ξέρει όλους, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Να πω ότι συγκεκριμένα για την κοπέλα που ανέβασα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχω αποδείξει αυτό και στο δικό μας Survivor το 2021. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Φυσικά, η κοπέλα μάς έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το λέει και μόνη της, ότι δεν το έχει βρει και θέλει να φύγει, είπα ως παράδειγμα εκείνη.

Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει 4 εβδομάδες και ψηφίζουν τον Κρις που είναι μια εβδομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι για να μάθεις τα αγωνίσματα, να χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να βρεις τα πατήματά σου.

Ωστόσο να ξεκαθαρίσω στους φανς εκείνων των δύο παιδιών που είναι ζευγάρι, ούτως ή άλλως δεν σας χρειαζόμουν γιατί έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι, αφού το πάτε επί προσωπικού. Δεν έχω να πω κάτι, ήταν απλά ένα παράδειγμα. Ο κόσμος ήταν κακός», είπε η Χριστίνα Κεφαλά. 

«Ααα ναι γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν τα ονόματα. Για Σάκη+ Μαριαλένα μιλάω. Ευχαριστώ» έγραψε στο τελευταίο story της η Χριστίνα Κεφαλά.

Read More

And More