Ξεσπά ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού που βρέθηκε νεκρό

Ο πατέρας του άτυχου αγοριού που βρέθηκε νεκρό από τη μητέρα μέσα στον αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού μίλησε στο Newsit για το τι ακριβώς συνέβη και χάθηκε το παιδί του και ξεσπά μετά τις καταγγελίες που έγιναν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Εχθές Κυριακή κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι, η μαμά του άνοιξε το κρεβάτι καθώς υπάρχει αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Το μωρό μας ανακάλυψε την τρύπα αυτή και έπαιζε όλη την ημέρα, έμπαινε και έβγαινε και έπαιζε κρυφτό, ο μηχανισμός του κρεβατιού ήταν ανοιχτός, δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος” λέει ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο την ζωή του στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον.

Για να συνεχίσει: “Το απόγευμα που τελείωσε με τις δουλειές η μαμά του, το άφησε 50 πόντους ανοιχτό καθώς χρειάζεται δύναμη για να κλείσει το κρεβάτι. Περίπου 8-9 η ώρα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο σαλόνι, κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα, είδε το κρεβάτι μισάνοιχτο και προφανώς στην προσπάθεια του να βγει τράβηξε έναν ιμάντα που υπάρχει στην κατασκευή και έκλεισε το κρεβάτι. Στις 5 η ώρα ξύπνησε η σύζυγός μου και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν δίπλα μας ο γιος μας, έτσι έψαξε όλο το σπίτι, είδε ότι ήταν κλειστό το κρεβάτι και το άνοιξε, βρήκε το παιδί νεκρό από κάτω”.

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More