Ξέσπασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απαντά σε εκείνους που «εκμεταλλεύονται» τα ονόματα των γονιών του για να βγάλουν χρήματα

Ξέσπασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απαντά σε εκείνους που «εκμεταλλεύονται» τα ονόματα των γονιών του για να βγάλουν χρήματα | tlife.gr

Μπορεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να είχε τοποθετηθεί θετικά, όταν ανακοινώθηκε ότι η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί το «Κατερινιώ» στην θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», όμως αυτό δεν σχετίζεται με την εκμετάλλευση των ονομάτων των γονιών του, προκειμένου κάποιοι να βγάλουν χρήματα.

Ειδικότερα, ο μοναχογιός της εθνικής μας star, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε εναντίον αυτών που χρησιμοποιούν το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη, έτσι ώστε να προσελκύσουν τον κόσμο και συνεπώς να έχουν μεγάλο κέρδος. Η τοποθέτηση του Γιάννη έγινε με αφορμή το δημοσίευμα ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης παράστασης, ο Γιώργος Βάλαρης και η Μαρία Κορινθίου θα συνεργαστούν για την αναβίωση της παράστασης «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν οι ηθοποιοί δοκίμαζαν τις δυνατότητες τους στον ρόλο του «Κατερινιού» ή στον ρόλο του «Μανούσου».

Δες τι έγραψε χαρακτηριστικά:

READ more