Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σφιχτή αγκαλιά της οικογένειάς του μετά τη μεγάλη νίκη – Τα δάκρυα του γιου του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, με τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να είναι περίπου στις 24 μονάδες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρίζεται για δεύτερη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας με ισχυρή αυτοδυναμία και 158 έδρες στη Βουλή.

 «Η ΝΔ απέδειξε, και όντας στην κυβέρνηση, ότι μπορεί να έχει το καλύτερο οργανωμένο κόμμα που απέδειξε τις δυνατότητές του. Το μπλε είναι το χρώμα της σημαίας, του ουρανού, της θάλασσάς μας. Το χρώμα της ελπίδας, της σωφροσύνης, το χρώμα που ενώνει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πανηγυρική του ομιλία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ευχαριστήσει την οικογένειά του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η στήριξη της οικογένειάς του, η σφιχτή αγκαλιά και τα δάκρυα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, οι δύο κόρες του Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη, αλλά και ο γιος του, Κωνσταντίνος ήταν μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της υποδοχής των αποτελεσμάτων. Μάλιστα, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο που θα δεις παρακάτω, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – ο πιο θερμός άνδρας υποστηρικτής του πατέρα του- δεν έκρυψε τα δάκρυά του.

«Και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστική στιγμή που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ ήταν, όταν μία γυναίκα συνεχάρη την υπερήφανη Μαρέβα Γκραμπόφσκι έξω από το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας. Τότε η ίδια απάντησε, έχοντας ένα πελώριο χαμόγελο: «Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε».

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More