Κυριάκος Μητσοτάκης: Χέρι – χέρι με την κόρη του στην ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη

Παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου η Εθνική Πινακοθήκη άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε τους εκλεχτούς καλεσμένους που βρέθηκαν στη χώρα μας με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιφύλασσε θερμή υποδοχή στους επίτιμους καλεσμένους και μετά τη σύντομη ομιλία του τους ξενάγησε στους ανακαινισμένους χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης.

Διάβασε ακόμα: Πρίγκιπας Κάρολος: Το επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, με μενού από τον Λευτέρη Λαζάρου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον Παύλο Κοτσώνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας Πατρίκ Μεζονάβ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα ΑγγελοπούλουΔασκαλάκη με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο, ο πρόεδρος του Μουσείου του Λούβρου Jean-Luc Martinez.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αλλά και τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια που ξεναγούσε τη μικρότερη κόρη του, Δάφνη, στους χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης . Ο υπερήφανος μπαμπάς, κρατώντας τρυφερά το χέρι της κόρης του, της παρουσίαζε τα έργα τέχνης και εκείνη τον παρακολουθούσε με απόλυτη προσοχή.

Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, ένα λευκό ζιβάγκο και ένα καφέ παλτό, η Δάφνη Μητσοτάκη πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του πατέρα της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More