“La biri-biri”: Αποκλειστικές φωτό και ρεπορτάζ από τη γενική πρόβα και όλα για την πρεμιέρα της Δευτέρας…

Χριστίνα Λαμπίρη is back! Η Χριστίνα από Δευτέρα επιστρέφει στο… τόπο του εγκλήματος. Η Χριστίνα επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα απ΄ όλους τους άλλους, δηλαδή… biri-biri! Εξ ΄ου και ο έξυπνος κι αστείος νέος τίτλος της εκπομπής της, “La biri-biri”!

Ναι, η Χριστίνα ξέρει καλά την τέχνη του gossip και γιατί ξεχωρίζει; Γιατί ξέρει επίσης καλά το πως να ασχοληθεί ακόμα και με το σκληρό gossip, χωρίς να χάνει ποτέ την ευγένειά της, χωρίς να ξεχνά τους καλούς της τρόπους, χωρίς να βγαίνει από τα όρια.

Ολα ,λοιπόν, φέτος αλλάζουν για την Χριστίνα… Αλλάζει ώρα, αλλάζει στούντιο, αλλάζει πλατό, αλλάζει θεματολογία, αλλάζει – ως ένα βαθμό – συνεργάτες, αλλάζει… αντίπαλο και τολμά να τα βάλει με την Ελένη Μενεγάκη και με την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha και καλά κάνει.

Καλά κάνει γιατί είχαμε ανάγκη κάποιος να έρθει και να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της μεσημεριανής τηλεόρασης. Πόσο τηλε-μάρκετινγκ ακόμα να αντέξουμε;

Σε μία εποχή που κοντεύει να απαγορευτεί ακόμα και η βόλτα στα μαγαζιά, γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία μας, πόση προώθηση προιόντων να αντέξεις; Σε μία εποχή που τα 20,00 ευρώ φαντάζουν… περιουσία, πόσα καλλυντικά, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια και παντώς άλλου τύπου στολίδια να δεις και να μην λυγίσεις;

Ετσι, η Χριστίνα έρχεται κάθε μεσημέρι σπίτι μας για να μας κρατήσει καλή συντροφιά. Μάλιστα, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω οι προετοιμασίες της εκπομπής έχουν μπει στη τελική ευθεία και χθες πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Epsilon στα Μελίσσια η γενική πρόβα!

Το πλατό της Χριστίνας έχει στηθεί με εντελώς δημοσιογραφική λογική, – όπως συμβαίνει και στο εξωτερικό σε τέτοιου τύπου εκπομπές -, και έτσι πολλά πλουμίδια δεν έχει, γιατί δεν χρειάζονται. Η Είδηση και το Σχόλιο είναι αυτά που έχουν σημασία. Αυτό ,λοιπόν, που κυριαρχεί στο πλατό μόνο, θα είναι δύο τεράστια παράθυρα που θα μας παραπέμπουν σε μία λογική… “να ριξω και μια ματιά να δω τι συμβαινει έξω”, αλλά κι ένα ημικύκλιο τραπέζι, με χιαστί, εντυπωσιακά πόδια! Πως λέμε Χριστίνα; Α να γεια σου.

Η Χριστίνα βρέθηκε χθες στα Μελίσσια όπου είχε δώσει ραντεβού με τους συνεργάτες της. Δίπλα της θα δούμε και πάλι την Κλεοπάρτα Πατλάκη η παρουσία και ο σχολιασμός της οποίας είναι αναμφισβήτητα μεγάλο ατού για την εκπομπή, τον Παναγιώτη Κουνιάκη, την δαιμόνια ρεπόρτερ Ελενα Πολυκάρπου, αλλά και τον “με πόσες γυναίκες πήγα” ή είμαι… “sex machine” Γιάννη Σπαλιάρα.

Η πρόβα πήγε σούπερ, η παρέα λειτούργησε άψογα, υπήρξε ρυθμός και χημεία και απ ΄ότι όλα δείχνουν δεν υπάρχει κάτι που να έχει να φοβηθεί ενόψει πρεμιέρας η γνωστή δημοσιογράφος.

Οσο για το τι θέματα θα δούμε την Δευτέρα; Τα πάντα όλα! Οτι βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Από την υπόθεση Αλέξανδρου Βέλιου που υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις,μέχρι τον γάμο του “Mr. Max Perry”, μαζί φυσικά και με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ! Για περισσότερα συντονιστείτε την Δευτέρα στη 1.00 ακριβώς στο Epsilon

Τέλος, την αρχισυνταξία της εκπομπής υπογράφει ο Δημήτρης Σαρρής και την σκηνοθεσία ο Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος.


Read More

And More