Λάκης Λαζόπουλος: Όταν μιλούσε για την ζωή του καλεσμένος στον Σταύρο Θεοδωράκη! Βίντεο

Mπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να έχει πει διάφορα για τον Σταύρο Θεοδωράκη τις τελευταίες μέρες τόσο σε συνέντευξή του, όσο και μέσα από την εκπομπή του, όμως πολλά ήταν και εκείνα που του είχε εξομολογηθεί το 2007 στους Πρωταγωνιστές.

/

Η πρώτη δημόσια κόντρα ξεκίνησε πριν από εκείνη την εκπομπή, όταν οι δυο τους είχαν διαφωνήσει σε τηλεοπτικά παράθυρα για τον πόλεμο στο Κόσοβο. Όταν ξανασυναντήθηκαν έσφιξαν τα χέρια, κι όπως θα δεις στα βίντεο, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αυτή η τακτική παγιώθηκε.

/

Ο δημοσιογράφος και νυν πολιτικός δεν παίρνει θέση στις τελευταίες δηλώσεις του Λάκη. Είναι κάτι που δεν θέλει να σχολιάσει και ίσως ξέρει πως και την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους θα λύσουν, όσα έχουν – αν έχουν – να λύσουν. Σε συνέντευξη που έδωσε τον Απρίλιο το μόνο που είπε για τον Λάκη, ήταν: «Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και μάλλον χοντροκομμένη.

Ο Λάκης πάντως στην εκπομπή του Σταύρου, είχε πάει με αρκετά εξομολογητική διάθεση, δείχνοντας πως τον εμπιστεύεται μιλώντας ξαπλωμένος σε ένα κόκκινο ανάκλινδρο. Στα τρία αποσπάσματα που εξασφάλισε το TLIFE θα δεις τον ηθοποιό να σχολιάζει και κακές κριτικές που δεχόταν εκείνο τον καιρό…

Δες τα βίντεο

Read More

And More