Λαμπερές παρουσίες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Ζάππειο Μέγαρο [pics]

Η Athens Xclusive Designers Week ξεκίνησε με τις δημιουργίες ενός από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της χώρας μας. Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια του οποίου οι δημιουργίες εντυπωσίασαν τους θεατές του show αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.  Το μεσημέρι της Τετάρτης, το Ζάππειο Μέγαλο πλημμύρισε από κομψές παρουσίες που θέλησαν να δουν από κοντά τις νέες δημιουργίες του επιτυχημένου σχεδιαστή. Τα ρούχα του έχουν φορεθεί από τα μεγαλύτερα ονόματα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, αφού κάθε δημιουργία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έδωσαν το παρών στο show ήταν η Φαίη Σκορδά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Νίνα Λοτσάρη, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Νικολέττα Ράλλη, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ειρήνη Καζαριάν, οι οποίες περπάτησαν κιόλας, η Νατάσα Καλογρίδη, η Θωμαή Απέργη.

Το fashion show του γνωστού σχεδιαστή ήταν αφιερωμένο στην σκυλίτσα του, Βερούσκα, που έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό αλλά και σε όλα τα αδέσποτα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα έχοντας μαζί τους από ένα σκύλο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει όλα όσα έγιναν.

Δες τις φωτογραφίες:

Νίνα Λοτσάρη

Νικολέττα Ράλλη

Νατάσα Καλογρίδη

Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Ειρήνη Καζαριάν

Αναστασία Περάκη

Θωμαή Απέργη

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

Ειρήνη Καζαριάν

Ιωάννα Σουλιώτη

Θωμαή Απέργη

Ο Βασίλης Ζούλιας με τα κορίτσια του

Βασίλης Ζούλιας, Φαίη Σκορδά

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Read More

And More