Λάμπης Λιβιεράτος: Μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο! Video

“Έχουμε να κάνουμε με ένα κορίτσι που εμφανίστηκε στη ζωή μου, πρόσφατα σχετικά, και ισχυρίζεται κάποια πράγμα, λίγο περίεργα και παράδοξα. Ισχυρίζεται ότι με αγαπάει, ότι νοιάζεται για εμένα, για αυτό που είμαι, ότι με θαυμάζει… Εγώ της είπα “μην ανησυχείς” έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που την παρακολουθούν. Σε λίγο θα γίνει και αυτή φυσιολογική που θα βρίζει και θα είναι και εκείνη σαν τους άλλους”, αποκάλυψε ο Λάμπης Λιβιεράτος για την νέα του σύντροφο στην εκπομπή “Καλημερούδια” και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με χιούμορ για την νέα αγαπημένη του, την Βιολέτα Ταγκάλου (είναι δασκάλα μπαλέτου) και αποκάλυψε πως ανάμεσά τους συμβαίνει κάτι πολύ όμορφο. Η σχέση του με την μελαχρινή καλλονή του δίνει πολύ δύναμη είναι μια σχέση που θέλει να προφυλάξει.
“Θέλω τα παιδιά μου να καταλάβουν πρώτα. Οι κόρες μου μέσα στα τέσσερα χρόνια από το διαζύγιό μου δεν έχουν γνωρίσει κάποια κοπέλα μου. Στα τέσσερα χρόνια του διαζυγίου και λίγο παραπάνω με τις διαστάσεις, δεν είναι από τη δική μου μεριά παράλογο να συμβαίνει κάτι τέτοιο”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, ο Λάμπης αναφέρει…
Δες το video:

Read More

And More